YourGift Eindejaarsgeschenken

Wat wordt het dit jaar, een kleurrijke doos vol met lekkernijen of een fles wijn? Of laat je liever de keus over aan de ontvanger? Ga dan voor de YourGift Card als eindejaarsgeschenk. Een origineel  eindejaarsgeschenk met meer dan genoeg bestedingskeus.

Met de YourGift Card geef je altijd een origineel cadeau en kies iedereen zelf een eindejaarsgeschenk. De YourGift card is te besteden bij meer dan 6.000 online en fysieke verzilverpunten. Denk aan merken als de Bijenkorf, Fonq.nl, Rivièra Maison, ICI Paris XL, Praxis, Wildlands en Topbloemen.nl. De ontvanger heeft dus meer dan genoeg keus!

De YourGift Card kan volledig gepersonaliseerd worden in de look & feel van jouw bedrijf en we kunnen zelfs een webshop op maat maken met door jou gekozen producten. Heb je een specifieke wens? Geen probleem, wij denken graag met je mee! Word jij bijvoorbeeld nog altijd enthousiast van een traditioneel kerstpakket? Ga dan voor een kerstpakket in combinatie met de YourGift cadeaukaart. Bekijk hier alle mogelijkheden.

EGI Waarborg

YourGift is aangesloten bij het EGI Waarborg, dit maakt de YourGift Card anders én wel zo veilig. Het saldo op de YourGift cadeaukaart kan in meerdere malen besteed worden en de YourGift cadeaukaart is vanaf de activatiedatum 27 maanden onbeperkt te besteden. Daarna zal per kwartaal € 1,05 van de kaartwaarde worden afgewaardeerd. Door de aansluiting bij het EGI Waarborg heeft de YourGift cadeaukaart een 100% saldo garantie.

YourGift, met het hart op de juiste plaats

Omdat wij graag ons steentje bij willen dragen werken wij samen met verschillende goede doelen en instanties. Zo hebben wij bijvoorbeeld, samen met Heel Holland Zorgt, dit jaar de helden in de zorg extra in het zonnetje gezet. Kies jij voor YourGift als eindejaarsgeschenk? Dan doneren wij een deel van de Giftcard waarde aan een goed doel naar keuze, bijvoorbeeld:

Eindejaarsgeschenk bestellen

Wil jij jouw werknemers dit jaar verrassen met een YourGift Card als eindejaarsgeschenk? Wij doneren een deel van de Giftcard waarde aan een goed doel naar keuze!

Direct bestellen

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jouw eindejaarsgeschenk? Wij vertellen je er graag vrijblijvend meer over!

Informatie aanvragen