Een leuk jubileumcadeau? Ga voor YourGift!

Een jubileum is een bijzonder moment. Voor velen van ons is er nog lang geen sprake van een 25 jarig jubileum, laat staan een 50 jarig jubileum. Het is dus écht een bijzonder moment waarbij een bijzonder jubileumcadeau niet achterwege kan blijven. Verras hem of haar daarom met een YourGift Card die volledig naar eigen keus uitgegeven kan worden!

Zakelijk
Staat er voor een trouwe werknemer een jubileum voor de deur? Dat is toch een mooi moment om bij stil te staan! Na al die trouwe ‘dienstjaren’ is het leuk als jij jouw werknemer kunt verrassen met een jubileumcadeau. De YourGift cadeaukaart is een leuk cadeau waar de jubilaris echt iets aan heeft. Deze unieke cadeaukaart is namelijk te besteden voor miljoenen cadeaus bij tal van bestedingspunten.

De cadeaukaart die je nooit meer vergeet

Met de YourGift Card geef je altijd een origineel cadeau. YourGift Cards zijn te besteden bij de leukste restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën, online shops en onze eigen webshop. Bestel je YourGift Card voor 15:00 uur en wij versturen de kadokaart nog dezelfde werkdag.

Waarom YourGift als cadeaukaart?

  • YourGift is aangesloten bij het EGI Waarborg, dit maakt de YourGift Card anders én wel zo veilig
  • Het saldo op de YourGift Card kan in meerdere malen besteed worden
  • Gemakkelijk te personaliseren
  • De waarde van de YourGift Card is 100% gegarandeerd *

Het saldo op de kaart is vrij besteedbaar voor een periode van 27 maanden. Daarna wordt er € 1,05 per kwartaal aan kosten afgewaardeerd van het saldo op de kaart voor het in stand houden van en het kunnen blijven garanderen van het (resterende) saldo op de kaart.

YourGift, dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

Persoonlijk contact

Heb je hierover een vraag? Wij vertellen je graag meer!

Contactgegevens
YourGift, dé cadeaukaart met ruim 6.000 bestedingspunten.

Het nummer één cadeau

Lees hier waarom de YourGift cadeaukaart het nummer één cadeau is dat je nooit meer vergeet.

Waarom YourGift Cards?

Bestel zakelijk

Iedere dag is een geefmoment. Wil jij de jubilarissen binnen jouw organisatie in het zonnetje zetten? Bestel de YourGift Card zakelijk!

Bestel hier