Doe-het-zelf weken in de YourGift Klusmaand

Doe-het-zelf weken in de YourGift Klusmaand

Klussen doen we zelf

Van schroevendraaier en muurverf tot gereedschap, douchesystemen en heggenscharen.  Met de herfstvakantie voor de deur en een tuin die nodig winter-klaar gemaakt moet worden, is het weer ‘superhandig’ van YourGift dat we tijdens de Doe-het-zelf-weken extra veel korting weggeven op tuin- en klusartikelen. Uiteraard met de nodige tips!

Bescherm tuinplanten tegen nachtvorst

Nu de eerste nachtvorst zijn intrede weer heeft gedaan, bescherm je jouw tuinplanten natuurlijk extra goed. Dit doe je heel eenvoudig door rondom de planten een heuveltje grond en bladeren te leggen. Zo zijn de planten extra beschermd tegen de nachtvorst.   Het Hendrik Jan Verplantschopje is hierbij super handig om te gebruiken.

Tulpen uit eigen tuin

Wil je de komende lente tulpen uit eigen tuin? Deze maand kunnen de bloembollen weer worden gepoot.
Met de Hendrik Jan Bollenplanter automaat is het een fluitje van een cent!

Lekker lang nagenieten van de herfstavonden in jouw tuin

Dat doe je met zelfgemaakte tuinverlichting! Oude glazen pindakaas-, augurken- en jampotjes geef je een tweede leven door ze half te vullen met zand en er een waxinelichtje in te zetten. Vervolgens maak je ze vast met stevig touw en hang je ze in een boom.  De sfeervolle avonden kunnen komen

Voor de-kleine-doe-het-zelver

Onze scherp geprijsde klusproducten worden uiteraard verstuurd in een grote doos.  Tover deze doos, samen met jouw eigen kleine-doe-het-zelver om tot een heus vliegtuig.  Kijk hier hoe je deze stap-voor-stap binnen 10 minuten in elkaar maakt.