Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken

Ontdek ons aanbod cadeaukaarten

Hier vind je alle cadeaukaarten die YourGift Cards aanbiedt. Met het uitgebreide assortiment zit er altijd een geschikte cadeaukaart tussen. Koop er één voor jezelf of geef het cadeau en laat de ontvanger zelf iets uitkiezen. Zo weet je zeker dat jouw cadeau in de smaak valt.

Op veel van onze cadeaukaarten geven wij een donatiebonus.

Klik hier voor meer info over zakelijke orders.

Alle cadeaukaarten
Meest verkocht
Kerst cadeaukaarten
Digitale Cadeaukaarten
Fysieke cadeaukaarten
YourGift Cadeaukaarten
Eten & Drinken
Mode & Lifestyle
Goede doelen cadeaukaarten
Sport & Vrije tijd
Beauty & Wellness
Dagje & Nachtje weg
Avondje uit
Huis & Tuin
Duurzaam
Gifts & More
Elektronica & Media
Toon alle categorieën +
Alle cadeaukaarten

YourGift Cards, dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

YourGift Cards, de leukste zakelijke keuze cadeaukaarten

De YourGift keuze cadeaukaart is het ideale geschenk voor elke zakelijke gelegenheid. Als werkgever is het soms lastig om een cadeau voor een werknemer uit te zoeken. Met de YourGift keuze cadeaukaart bestaat dat probleem niet langer! Je geeft de cadeaukaart als eindejaarsgeschenk, voor een verjaardag van een medewerker of om zakenrelaties en de meest loyale klanten te bedanken. De YourGift keuze cadeaukaart is volledig te personaliseren in de look & feel van het bedrijf. Het grote voordeel van de cadeaukaart is dat deze te besteden is bij een groot aantal winkels en webshops! Daarnaast kan je de cadeaukaart inwisselen voor een ander A-merk cadeaukaart. Het is ook mogelijk om de cadeaukaart te verzilveren voor een kortlopend tijdschrift abonnement zoals de Donald Duck. Wil je liever het bedrag op de cadeaukaart aan wat anders besteden? Dan doneer je het aan één van de aangesloten goede doelen!

De YourGift Cadeaukaart inwisselen voor een giftcard of kadobon

Het klinkt misschien gek: een cadeaukaart geven waarmee de ontvanger een kadobon of giftcard kan uitkiezen. Wanneer je erover nadenkt, is het juist een super goed idee! Het geven van een cadeau waar de ontvanger niets mee kan is heel erg jammer. Wanneer je een YourGift Card geeft weet je zeker dat de cadeaukaart in de smaak valt! Heeft de ontvanger niet direct iets waar hij of zij de cadeaukaart aan wilt besteden? Dan kan je de cadeaukaart inwisselen voor een andere giftcard of kadobon! Met een ruime keuze uit A-merk cadeaukaarten als de VVV cadeaukaart (alleen online te besteden), Bol.com cadeaukaart of de Bijenkorf cadeaukaart, weet je zeker dat er iets tussen zit waar iemand blij van wordt! Voorkom teleurstellingen en kies voor YourGift Cards.

Waar kan ik de YourGift Cadeaukaart besteden?

De YourGift Cadeaukaart kan je op je verschillende manieren verzilveren. Het is mogelijk om de cadeaukaart bij aangesloten winkels en webshops te besteden. Naast het inwisselen van de cadeaukaart voor een van de aangesloten A-merken. Kan je de cadeaukaart ook doneren aan één van de aangesloten goede doelen. Op deze manier weet je zeker dat je impact maakt op bijvoorbeeld het milieu of de maatschappij. Daarnaast kan je de YourGift Card ook gebruiken voor het aanschaffen van een kortlopend abonnement van een tijdschrift. Je bepaalt zelf van te voren hoeveel nummers van het tijdschrift je wilt. Daarna stopt het abonnement van zelf. Je hoeft dus nergens rekening mee te houden en dit maakt het perfect om als cadeau te geven. Tijdschriften waar je uit kan kiezen zijn de Donald Duck, Linda, Men’s Health en nog veel meer!

Gepersonaliseerde cadeaukaarten en cadeauverpakkingen van YourGift Cards

Een goed cadeau komt natuurlijk in een nóg betere verpakking. Als kers op de taart verzorgt YourGift Cards gepersonaliseerde bedrukking van de cadeaukaarten. Of het nu gaat om (kerst)geschenken of een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid, wij geven persoonlijk advies en een vlekkeloze service. Uiteraard mag ook een passende geschenkverpakking niet ontbreken. Zo valt er toch iets uit te pakken wanneer de ontvanger de cadeaukaart krijgt. Dat geeft nét dat beetje extra plezier. Wil je de cadeaukaarten laten personaliseren en/of voorzien van een prachtige geschenkverpakking? Op deze pagina vind je meer informatie over een gepersonaliseerd cadeau.