Het leukste zakelijke geschenk

Wilt u uw klanten, relaties of medewerkers verrassen met een uniek cadeau? Met de YourGift Cadeaukaart weet u zeker dat uw cadeau in de smaak valt. De ontvanger kan namelijk zelf een cadeau uitzoeken! De cadeaukaart is te besteden bij de leukste winkels en webshops, te doneren aan een goed doel of in te wisselen voor een andere cadeaukaart naar keuze.

Wilt u meer informatie over het personaliseren van cadeaukaarten en verpakkingen? Voor advies op maat kunt u contact opnemen met onze salesmanager.

Direct online bestellen

YourGift donatiemodel

U bestelt, wij doneren!

YourGift heeft een uniek donatiemodel gelanceerd voor de Business to Business markt. Een bedrijf, instelling, vereniging etc. die de YourGift Cadeaukaart bij ons afneemt mag een goed doel uitkiezen met een ANBI status om aan te doneren. Over de totaal afgenomen YourGift cadeaukaartwaarde doneren wij vervolgens 3% aan het gekozen goede doel. Dit doen wij dan namens de afnemer van onze cadeaukaart. Op deze manier creëren wij samen met onze afnemers maatschappelijke impact en betrokkenheid.

Heeft u vragen over ons donatiemodel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor meer informatie over samenwerking met goede doelen. 

Karin van Oevelen-Schurer

Sales manager

Karin van Oevelen-Schurer

[email protected]

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier.

Direct een cadeaukaart nodig? Kies dan voor een e-voucher! Klik hier voor ons volledige aanbod.

Neem contact op:

  Naam

  Organisatie

  E-mail

  Telefoonnummer

  Stel hier uw vraag

  Aanvragen via ons contactformulier worden zo spoedig mogelijk in behandeling genomen, maar uiterlijk binnen twee werkdagen.