YourGift zakelijk

YourGift Card, de cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

YourGift, het nummer 1 eindejaarsgeschenk met miljoenen cadeaus! Plaats nu je order voor een eindejaarsgeschenk en maak kans op een compleet verzorgd bedrijfsfeest.

Wil je jouw relaties of personeelsleden verrassen met een uniek cadeau? De YourGift card is te besteden bij meer dan 6000 online en fysieke verzilverpunten en in onze uitgebreide webshop. De ontvanger heeft dus meer dan genoeg keus! Denk aan merken als Fonq.nl, Rivièra Maison, Ici Paris XL, Praxis, Wildlands, de Bijenkorf, Topbloemen.nl! Van een YourGift Card tot aan een op maat gemaakte webshop in de look & feel van jouw bedrijf mét een eigen giftcard, alles kan! Waar ga jij voor? Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden op een rij. Heb je een specifieke wens? Geen probleem, wij denken graag met je mee!

YourGift Card

Hét persoonlijke cadeau door het jaar heen

Meer informatie

Eindejaarsgeschenk

Een origineel eindejaarsgeschenk met meer dan genoeg bestedingskeus.

Meer informatie
Gepersonaliseerde cadeaukaart B2B

Je eigen cadeaukaart

Maak hem zelf!

Meer informatie

Onze partners

In heel Nederland vind je winkels en webshops waar je een YourGift Card kunt besteden. Hieronder een aantal van onze partners

Zakelijk bestellen?

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een zakenrelatie of medewerkers? Maak ze blij met een persoonlijke YourGift Card!

Speciaal voor bedrijven