Het leukste zakelijke geschenk

Direct een cadeaukaart nodig?

Bent u een zakelijke klant en heeft u direct één of meerdere cadeaukaarten nodig? Kies dan voor een e-voucher. Gemakkelijk online te bestellen en direct in uw mailbox! Klik hier om direct te bestellen.

Bestellen via sales afdeling

Zakelijk bestellen via onze sales afdeling kan per mail of via ons contactformulier. Bestellen is mogelijk vanaf 15 cadeaukaarten. Bestellingen en aanvragen via ons contactformulier of per mail worden binnen twee werkdagen verwerkt.

Bestelling tot 15 cadeaukaarten

Wilt u minder dan 15 cadeaukaarten bestellen? Dan kunt u via onze webshop bestellen. Indien u van deze bestelling een factuur nodig heeft dan kunt u deze na het plaatsen van uw online bestelling per mail bij ons opvragen. Vergeet niet uw naam en ordernummer te vermelden.

Ik kan niet online bestellen, wat nu?

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Als het voor u niet mogelijk is om via iDEAL een online bestelling te plaatsen dan kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling. Voor aanvragen van bestellingen tot 15 cadeaukaarten genoodzaakt administratiekosten (€7,50 excl. Btw) in rekening te brengen.

Betaalmogelijkheden

U kunt in onze webshop betalen via iDEAL. Heeft u van deze bestelling een factuur nodig dan kunt u deze na het plaatsen van uw online bestelling per mail ([email protected]) bij ons opvragen. Vergeet niet uw naam en ordernummer te vermelden. Het is niet mogelijk cadeaukaarten met creditcard te betalen. Bestelt u via de sales afdeling dan ontvangt u van ons een factuur. Na ontvangst van betaling verzenden uw bestelling binnen twee dagen.

Gepersonaliseerde cadeaukaart

Overweegt u cadeaukaarten te geven als (kerst)geschenk of als cadeau voor relaties? Of wilt u meer informatie over het personaliseren van cadeaukaarten en verpakkingen? Voor advies op maat kunt u contact opnemen met onze salesmanager.

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Bestellingen en aanvragen via ons contactformulier of per mail worden binnen twee werkdagen verwerkt.

Direct een cadeaukaart nodig? Kies dan voor een e-voucher! Klik hier voor ons volledige aanbod.

Neem contact op:

    Naam

    Organisatie

    E-mail

    Telefoonnummer

    Stel hier uw vraag