Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken

DA stopt per 1-4-2023 met de inname van de DIO cadeaukaart.

Sinds 2015 verzorgt YourGift Cards de technische en administratieve afhandeling van de DIO Cadeaukaart. De DIO Cadeaukaart kon toen bij alle DIO winkels in Nederland worden gekocht en verzilverd. Sinds 2017 zijn DIO en DA samen verder gegaan waarbij de merknaam DIO langzamerhand volledig is verdwenen. De DIO Cadeaukaart was nog tot september 2020 in de verkoop bij een aantal oude DIO winkels en kon worden ingewisseld bij alle DA vestigingen . Omdat de merknaam Dio niet meer bestaat en er nog maar sporadisch bestedingen bij DA winkels plaatsvinden hebben DA en  YourGift besloten de inname bij de DA winkels per 1-4-2023 te stoppen.

Heb je nog een Dio cadeaukaart? Je bent je geld niet kwijt! 

Omdat de  Dio cadeaukaart onder de EGI waarborg valt is het saldo op de DIO cadeaukaarten gegarandeerd en staat het volledig uitstaande bedrag op een derden gelden rekening bij Intersolve Payments.

Saldo checken? Klik op de button ‘Saldo check’ rechtsboven in beeld en voer je cadeaukaartnummer en pincode in.

De DIO cadeaukaart kan vanaf 1-4-23 ALLEEN nog worden gebruikt voor het doen van aankopen op www.yourgift.nl  en is dus niet inwisselbaar bij andere winkels/webshops.

Klik hier voor alle bestedingsmogelijkheden.