Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken

Samen impact maken met
ons donatiemodel

Wil jij naast het blij maken van de ontvanger, ook bijdragen aan de maatschappij? Kies dan voor YourGift! Bij aanschaf van onze YourGift Cadeaukaarten doneren wij namens jouw bedrijf een percentage van de totale kaartwaarde aan een door jouw gekozen goed doel. Op deze pagina lees je precies hoe het werkt en met welke (minimale) inspanning jij met jouw bedrijf een verschil kunt maken!

Hoe werkt ons donatiemodel?

Bij iedere zakelijke aankoop van een YourGift Cadeaukaart, doneren wij een percentage van de kaartwaarde aan goede doelen en/of maatschappelijke instellingen. Klanten die grote oplages bestellen kunnen via onze Sales afdeling zelf een goed doel uitkiezen om het bedrag aan te doneren. Het donatiemodel is van toepassing op alle YourGift Cadeaukaarten (digitale en fysieke YourGift Cadeaukaart, YourGreenGift en de Your Luxury Giftcard). Daarnaast is ons donatiemodel ook van toepassing op diverse A-merk cadeaukaarten. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons!

Kaartwaarde doneren

Al vele jaren werken wij samen met een groot aantal goede doelen met een ANBI status. Dit staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling. Wij bieden de gelukkige eigenaar van een YourGift Cadeaukaart de mogelijkheid om het saldo, of een deel hiervan, te doneren aan de bij ons aangesloten goede doelen. Zoals overeengekomen met deze goede doelen ontvangen wij hiervoor een verzilveringsvergoeding. Wij zetten ons in om deze goede doelen onder de aandacht te brengen bij zowel de koper als de ontvanger van de YourGift Cadeaukaart. Dit doen wij onder andere d.m.v. nieuwsberichten op onze website, via onze social media kanalen en bij onze acquisities in de zakelijke markt.

Aangesloten goede doelen

Het is mogelijk om (een deel van) de kaarwaarde te doneren aan een bij ons aangesloten goed doel!

“Bedankt YourGiftCards!

Dankzij jullie donatie vanuit 2021 konden Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon op 14 maart j.l. voor de spelers en trainers van Jong Volendam een inspiratiesessie geven over de mentale gezondheid van jeugd en jongvolwassenen! Een mooie start om een veilige omgeving te creëren en een ieder te stimuleren om zich kwetsbaar op te stellen om zo verder te kunnen groeien.

Play Mental Foundation is een stichting die zich inzet voor de mentale gezondheid en weerbaarheid van jeugd en jongvolwassenen. Wij willen het taboe doorbreken en mentale problemen bespreekbaar maken op scholen, verenigingen, in de kleedkamers of werkomgeving.Behalve inspiratiesessies, geven wij ook weerbaarheidstrainingen en sport clinics.

Met de donaties van YourGiftCard kunnen wij nog meer jongeren helpen om mentaal sterker hun toekomst tegemoet te gaan.

Zo kunnen we samen een maatschappelijke impact maken!

Help ons helpen! Join the movement!

Playmental Foundation.”

Suzanne Marto Play Mental Foundation

Play Mental Foundation en
FC Volendam

Dankzij jouw hulp en donaties heeft Play Mental een workshop over mental health kunnen organiseren bij FC Volendam. Samen met Jong Volendam probeert Play Mental Foundation een omgeving te creëren waar zowel spelers als trainers in gesprek gaan over dit onderwerp. Dankzij de donaties bij zakelijke bestellingen is deze workshop tot stand gekomen. Wil jij ook een bijdrage leveren? Bestel dan nu cadeaukaarten van YourGift!

Vriend van Spaarne Gasthuis

Ook in 2022 zijn wij vriend van Spaarne Gasthuis. Als vriend ondersteunen wij het realiseren van extra voorzieningen die niet uit het zorgbudget betaald kunnen worden. Dit zijn bijvoorbeeld voorzieningen als een vriendelijke en gastvrije omgeving. Spaarne Gasthuis is ook bij ons aangesloten als goed doel, waardoor het mogelijk is (een deel van) je kaartwaarde te doneren aan dit goede doel!

Lid van TopsUPport Haarlemmermeer

TopsUPport Haarlemmermeer ondersteunt Haarlemmermeerse talenten en topsporters door middel van een financiële bijdrage in hun (sport)carrière. Ook op maatschappelijk vlak leggen ze verbindingen tussen sporters en bedrijven, door het bieden van een stage- of werkplek en presentatiemogelijkheden. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst rondom de uitreiking van de gemeentelijke sportmedailles komt een talent en/of (oud) topsporter zijn of haar verhaal doen. Lisanne de Roever OLY, Topsport Coördinator Haarlemmermeer, zegt: “YourGift Cards steunt TopsUPport; een mooie gift voor topsporters en talenten uit Haarlemmermeer op weg naar hun ultieme doel.”

Vriend van MeerWaarde

YourGift is in 2020 vriend geworden van welzijnsorganisatie MeerWaarde. De belangrijkste taak van MeerWaarde is ervoor te zorgen dat inwoners zich wel bevinden, zich prettig en gelukkig voelen. Zij helpen actief door dichtbij de mensen te zijn. Ze zoeken mensen op, wijzen ze de weg, geven ze inzicht, leren vaardigheden, reiken handvatten en tools aan. Ze verbinden mensen met elkaar en bouwen aan duurzame, informele netwerken. Samen met vrijwilligers en partners werken ze aan een prettige samenleving. Dit doen ze vanuit het motto: zelf, samen, sterker!

Goede doelen cadeaukaarten

In samenwerking met War Child, Free a Girl en Dance4Life hebben wij een digitale cadeaukaart gelanceerd. Bij aanschaf van deze cadeaukaarten doneren wij maar liefst 5% van de totale kaartwaarde aan het betreffende goede doel.

Cadeaukaarten voor iedereen!

Naast onze eigen cadeaukaarten hebben wij ook een uitgebreid assortiment cadeaukaarten van de mooiste topmerken, zoals Bol.com, Zalando, Adidas, Wehkamp en nog veel meer. Ook op een aantal van deze A-merk cadeaukaarten geven wij een donatiebonus weg!

Vragen? Komt gerust met ons in contact.

Sales manager Karin van Oevelen-Schurer

Wil jij met jouw bedrijf ook een steentje bijdragen? Is er een goed doel die jij dit jaar een extra steuntje in de rug wilt geven? Neem gerust contact met ons en dan onderzoeken we samen de mogelijkheden!

Contactformulier zakelijk

Heb je een vraag over het personaliseren van cadeaukaarten, ons donatiemodel of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier. Wij helpen je graag verder!