Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken

Samen social impact maken met ons donatiemodel

Wil jij als bedrijf of instelling naast het geven van cadeaukaarten, ook positief bijdragen aan de maatschappij? Kies dan voor YourGift Cards!

Door onze innovatieve benadering van sociaal ondernemen met de Your Gifts&More Cadeaukaart hebben wij al heel wat goede doelen en maatschappelijke projecten ondersteund. De sleutel tot ons succes ligt in ons unieke donatiemodel, want bij elke aankoop door een B2B-partij doneert YourGift Cards 3% van de afgenomen cadeaukaartwaarde aan een door de klant gekozen goed doel en/of maatschappelijk project. Deze revolutionaire aanpak stelt klanten in staat om niet alleen te genieten van het geven van cadeaukaarten, maar ook om positieve impact te maken op de maatschappij.

Wat maakt de YourGift&More Cadeaukaart zo onderscheidend?

Wat de Your Gifts&More Cadeaukaart voor de B2B onderscheidt, is naast het donatiemodel ook de keuzevrijheid die zij ontvangers van de cadeaukaart bieden. Met een uitgebreid netwerk van (online)winkels, cadeaukaarten en goede doelen kunnen ontvangers zelf kiezen waar ze hun cadeaukaart willen besteden, waardoor elke ervaring persoonlijk en betekenisvol wordt. Bovendien heeft YourGift Cards een sterke focus op duurzaamheid, door te kiezen voor meer digitale dan fysieke cadeaukaarten en verpakkingen. Dit draagt bij aan een schonere planeet, wat een belangrijke factor is in het streven naar verantwoord ondernemerschap.

Hoe kan ik gebruik maken van het donatiemodel?

Zakelijke Klanten die grote orders plaatsen voor de Your Gifts&More Cadeaukaarten kunnen gebruik maken van ons donatiemodel. Via onze Sales afdeling helpen ze je hier graag verder bij en ook om te beoordelen vanaf welke omvang je als zakelijke klant zelf het goede doel of maatschappelijk project kan bepalen. Ook kleinere orders komen in aanmerking voor ons donatiemodel, maar dan kiezen wij het goede doel of maatschappelijk project uit.

Werkt het donatiemodel ook voor de Your Green Gift Cadeaukaart?

Ja, het donatiemodel werkt ook voor de Your Green Gift Cadeaukaart, alleen dan doneren wij altijd 3% over de door de klant afgenomen kaartwaarde aan de Plastic Soup Foundation.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons!

Kaartwaarde doneren

Al vele jaren werken wij samen met een groot aantal goede doelen met een ANBI status. Dit staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling. Wij bieden de gelukkige eigenaar van een YourGift Cadeaukaart de mogelijkheid om het saldo, of een deel hiervan, te doneren aan de bij ons aangesloten goede doelen. Zoals overeengekomen met deze goede doelen ontvangen wij hiervoor een verzilveringsvergoeding. Wij zetten ons in om deze goede doelen onder de aandacht te brengen bij zowel de koper als de ontvanger van de YourGift Cadeaukaart. Dit doen wij onder andere d.m.v. nieuwsberichten op onze website, via onze social media kanalen en bij onze acquisities in de zakelijke markt.

Aangesloten goede doelen

Het is mogelijk om (een deel van) de kaarwaarde te doneren aan een bij ons aangesloten goed doel!

“Bedankt YourGiftCards!

Dankzij jullie donatie vanuit 2021 konden Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon op 14 maart j.l. voor de spelers en trainers van Jong Volendam een inspiratiesessie geven over de mentale gezondheid van jeugd en jongvolwassenen! Een mooie start om een veilige omgeving te creëren en een ieder te stimuleren om zich kwetsbaar op te stellen om zo verder te kunnen groeien.

Play Mental Foundation is een stichting die zich inzet voor de mentale gezondheid en weerbaarheid van jeugd en jongvolwassenen. Wij willen het taboe doorbreken en mentale problemen bespreekbaar maken op scholen, verenigingen, in de kleedkamers of werkomgeving.Behalve inspiratiesessies, geven wij ook weerbaarheidstrainingen en sport clinics.

Met de donaties van YourGiftCard kunnen wij nog meer jongeren helpen om mentaal sterker hun toekomst tegemoet te gaan.

Zo kunnen we samen een maatschappelijke impact maken!

Help ons helpen! Join the movement!

Playmental Foundation.”

Suzanne Marto Play Mental Foundation

Play Mental Foundation en
FC Volendam

Dankzij jouw hulp en donaties heeft Play Mental een workshop over mental health kunnen organiseren bij FC Volendam. Samen met Jong Volendam probeert Play Mental Foundation een omgeving te creëren waar zowel spelers als trainers in gesprek gaan over dit onderwerp. Dankzij de donaties bij zakelijke bestellingen is deze workshop tot stand gekomen. Wil jij ook een bijdrage leveren? Bestel dan nu cadeaukaarten van YourGift!

Vriend van Spaarne Gasthuis

Ook in 2022 zijn wij vriend van Spaarne Gasthuis. Als vriend ondersteunen wij het realiseren van extra voorzieningen die niet uit het zorgbudget betaald kunnen worden. Dit zijn bijvoorbeeld voorzieningen als een vriendelijke en gastvrije omgeving. Spaarne Gasthuis is ook bij ons aangesloten als goed doel, waardoor het mogelijk is (een deel van) je kaartwaarde te doneren aan dit goede doel!

Lid van TopsUPport Haarlemmermeer

TopsUPport Haarlemmermeer ondersteunt Haarlemmermeerse talenten en topsporters door middel van een financiële bijdrage in hun (sport)carrière. Ook op maatschappelijk vlak leggen ze verbindingen tussen sporters en bedrijven, door het bieden van een stage- of werkplek en presentatiemogelijkheden. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst rondom de uitreiking van de gemeentelijke sportmedailles komt een talent en/of (oud) topsporter zijn of haar verhaal doen. Lisanne de Roever OLY, Topsport Coördinator Haarlemmermeer, zegt: “YourGift Cards steunt TopsUPport; een mooie gift voor topsporters en talenten uit Haarlemmermeer op weg naar hun ultieme doel.”

Vriend van MeerWaarde

YourGift is in 2020 vriend geworden van welzijnsorganisatie MeerWaarde. De belangrijkste taak van MeerWaarde is ervoor te zorgen dat inwoners zich wel bevinden, zich prettig en gelukkig voelen. Zij helpen actief door dichtbij de mensen te zijn. Ze zoeken mensen op, wijzen ze de weg, geven ze inzicht, leren vaardigheden, reiken handvatten en tools aan. Ze verbinden mensen met elkaar en bouwen aan duurzame, informele netwerken. Samen met vrijwilligers en partners werken ze aan een prettige samenleving. Dit doen ze vanuit het motto: zelf, samen, sterker!

Goede doelen cadeaukaarten

In samenwerking met War Child, Free a Girl en Dance4Life hebben wij een digitale cadeaukaart gelanceerd. Bij aanschaf van deze cadeaukaarten doneren wij maar liefst 5% van de totale kaartwaarde aan het betreffende goede doel.

Cadeaukaarten voor iedereen!

Naast onze eigen cadeaukaarten hebben wij ook een uitgebreid assortiment cadeaukaarten van de mooiste topmerken, zoals Bol.com, Zalando, Adidas, Wehkamp en nog veel meer. Ook op een aantal van deze A-merk cadeaukaarten geven wij een donatiebonus weg!

Vragen? Komt gerust met ons in contact.

Sales manager Karin van Oevelen-Schurer

Wil jij met jouw bedrijf ook een steentje bijdragen? Is er een goed doel die jij dit jaar een extra steuntje in de rug wilt geven? Neem gerust contact met ons en dan onderzoeken we samen de mogelijkheden!

Contactformulier zakelijk

Heb je een vraag over het personaliseren van cadeaukaarten, ons donatiemodel of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier. Wij helpen je graag verder!