Met ingang van 21 mei 2020 is er een nieuwe Europese richtlijn (AMLD5) in de Nederlandse wetgeving opgenomen.
Dit betekent dat voor online betalingen een maximale besteding van €50,00 euro per YourGift cadeaukaart geldt. Klik hier voor meer informatie.

Wat kan ik met mijn YourGift Cadeaukaart?

Met de YourGift Cadeaukaart kan de ontvanger zelf een cadeau kiezen. Bekijk hier alle mogelijkheden!

1. Direct besteden bij vele topmerken

De fysieke YourGift Cadeaukaart is te besteden bij de leukste winkels en webshops zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL, Wehkamp en Topbloemen.nl.
Klik hier voor alle bestedingspunten.

De digitale YourGift Cadeaukaart is online te besteden bij o.a. Wehkamp, Topbloemen.nl, Fletcher Hotels, Lucardi en Topbloemen.nl.
Klik hier voor alle online bestedingspunten.

2. Doneer aan een goed doel

U kunt er ook voor kiezen (een deel van) de kaartwaarde te doneren aan een goed doel. Zo heeft YourGift o.a. WarChild, Kika, De Dierenbescherming, Friendship Sports Centre en Het Nationaal Ouderenfonds aangesloten. Heeft u nog een restsaldo op de kaart staan? Ook dit kunt u doneren aan het goede doel!

Voor alle aangesloten goede doelen klik hier.

3. Tijdschrift abonnement

Met de YourGift Cadeaukaart heeft u keuze uit meer dan 20 verschillende tijdschrift abonnementen van o.a. Linda, Libelle, Formule1, vtwonen en Jan.
Opzeggen is niet nodig, want het abonnement stopt automatisch. Check ons volledig aanbod tijdschriften hier.

4. Inwisselen voor een A-merk cadeaukaart

U kunt er ook voor kiezen de cadeaukaart in te wisselen voor een A-merk cadeaukaart van onder andere Thuisbezorgd.nl, Bol.com of Zalando.
Met een ruime keuze uit vele topmerken zit er altijd een geschikt cadeau tussen! Klik hier voor het volledige aanbod cadeaukaarten.