YourGift Cadeaukaart

YourGift Cadeaukaart

Met de YourGift Cadeaukaart geef je altijd een uniek cadeau waarbij de ontvanger zelf kan kiezen! Zo geef je altijd een cadeau waar de ontvanger heel erg blij van wordt.

De YourGift Cadeaukaart is te besteden bij de leukste winkels zoals Topbloemen, Wehkamp, Lucardi, Fletcher Hotels, Avantisport, The Little Green Bag, Ajax, Sportwinkel en Multiwijn. Daarnaast is het ook mogelijk om de cadeaukaart in te wisselen voor tijdschriften en magazines van o.a. Linda Jan, VTWonen, Formule1, Autoweek, Donald Duck, Men’s Health en Libelle.
Liever een andere A-merk cadeaukaart? Dan wissel je hem gemakkelijk in voor een cadeaukaart van Bol.com, Thuisbezorgd.nl, VVV Cadeaukaarten, Boekenbon, Bijenkorf en MediaMarkt.

Weet je niet goed wat je nodig hebt? Doneer dan (een deel van) de kaartwaarde aan één van onze aangesloten goede doelen! Denk aan Warchild, KiKa, De Dierenbescherming, Het Nationaal Ouderenfonds en nog veel meer! Kies je voor donatie? Dan weet je zeker dat de donatie goed zal worden gebruikt en terechtkomt bij de mensen die het echt nodig hebben!

  • Voorzien van het Keurmerk Cadeaukaarten
  • 100% saldo garantie door EGI-Waarborg
  • Ruime geldigheidsduur
  • Na activatie 49 maanden onbeperkt te gebruiken. Daarna wordt er per jaar €5,00 afgewaardeerd voor instandhouding van de kaart
  • In delen te besteden
  • Op te waarderen tussen €10,00 en €150,00
  • Voor online betalingen geldt een maximale besteding van €50,00 euro per Digitale YourGift Cadeaukaart. Klik hier voor meer informatie.

Voor 15.00 uur besteld is dezelfde werkdag verstuurd.

Terug naar alle cadeaukaarten.

'Saldo' is niet juist ingevuld.
'Van (optioneel)' is niet juist ingevuld.
'Aan (optioneel)' is niet juist ingevuld.
'Boodschap voor de ontvanger (optioneel)' is niet juist ingevuld.