YourGift Cadeaukaart

Met de YourGift Cadeaukaart geeft u altijd een uniek cadeau waarbij de ontvanger zelf kan kiezen. De cadeaukaart is onder andere te besteden bij
Wehkamp, De Bijenkorf, Topbloemen.nl en ICI PARIS XL. U kunt er ook voor kiezen de cadeaukaart in te wisselen voor een A-merk cadeaukaart van bijvoorbeeld Bol.com, Thuisbezorgd.nl of Zalando of (een deel van) de kaartwaarde te doneren aan een goed doel. Klik hier voor alle bestedingsmogelijkheden.

  • Voorzien van Keurmerk Cadeaukaarten
  • 100% saldo garantie door EGI-Waarborg
  • Ruime geldigheidsduur
  • In delen te besteden
  • Volledig te personaliseren
Geldigheidsduur

De YourGift Cadeaukaart (Gifts & More) is na activatie 49 maanden onbeperkt te gebruiken. Daarna wordt er per jaar €5,- afgewaardeerd voor de instandhouding van de kaart.

Zakelijk bestellen & personaliseren

Maak uw geschenk extra speciaal door een persoonlijke boodschap toe te voegen of de cadeaukaart te personaliseren in de look en feel van uw bedrijf! Bent u een zakelijke klant en wilt u persoonlijk advies of meer informatie? Kijk dan voor meer informatie op onze zakelijke pagina of neem gerust contact met ons op. Onze salesmanager helpt u graag verder!

100% saldo garantie

YourGift Cards is aangesloten bij een Elektronische Geldinstelling (EGI) die onder toezicht staat van de Nederlandsche Bank. Dit betekent dat het saldo op de kaart 100% is gegarandeerd.

YourGift Cadeaukaart

Dé cadeaukaart voor miljoenen cadeaus!

Bestellen

Gepersonaliseerde YourGift Cadeaukaart

Personaliseer uw cadeaukaart met een foto en een persoonlijke boodschap!

Bestellen

Digitale YourGift Cadeaukaart

Geen verzendkosten en binnen enkele minuten in uw mailbox!

Bestellen