Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
YourGift Cards doneert €25.000 aan Stichting Digisterker!

YourGift Cards doneert €25.000 aan Stichting Digisterker!

Een lang gewenst Maatschappelijk project voor gedetineerde van Stichting Digisterker is nu mogelijk door een door YourGift Cards gedoneerd bedrag van € 25.000 . Deze donatie is tot stand gekomen door de in 2021 afgenomen YourGift Cadeaukaarten door Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

Dankzij de donatie van YourGift is het mogelijk om voor 23 Penitentiaire inrichtingen een lesprogramma beschikbaar te krijgen met een potentieel bereik van 20.000 gedetineerden om digitaal sterker te worden en zo sterker en beter voorbereid terug te keren in de maatschappij.

YourGift laat wederom zien dat impact maken met cadeaukaarten wel degelijk mogelijk is.

Lees meer over  hoe Stichting Digisterker mensen helpt met haar educatieve programma’s op weg naar digitaal zelfvertrouwen in de nieuwsbrief.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook brands als de YourGift Gifts&More cadeaukaart, Your Green Gift cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard.

De YourGift cadeaukaarten hebben 100% saldogarantie (EGI), een Keurmerk Cadeaukaarten en een vrije geldigheidsduur van ruim 4 jaar.

Meer informatie over zakelijk bestellen en ons 3% donatiemodel voor zakelijke orders.