Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x

Veiligheid van cadeaukaarten

EGI Waarborg

De cadeaukaarten van YourGift die van saldo zijn voorzien (geblokkeerd en/of geactiveerd) hebben jarenlang het EGI waarborg waardoor het saldo op onze cadeaukaart 100% is gegarandeerd en er geen faillissement risico is. Een EGI staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank. Dit maakt onze Cadeaukaart met 100% garantie tot één van de veiligste Cadeaukaarten in de markt.

Kan ik mijn YourGift Cadeaukaart nu besteden? Absoluut!

Heeft u op uw YourGift Cadeaukaart saldo (te controleren via de saldo checker op de site) dan kunt u de kaart besteden bij de vele online-acceptanten. Omzetten voor een ander A-Merk cadeaukaart of geheel of deels te doneren aan een goed doel. U vindt daar ook ons kortdurende abonnementen en cadeauzoeker voor inspiratie.

Welke Cadeaukaart kunt u in deze tijd het beste geven?

Dat is de digitale YourGift Cadeaukaart en/of de Your Green Gift. Deze is snel en simpel te leveren en direct online te besteden. De voorwaarden zijn identiek aan die van de fysieke YourGift Cadeaukaart, dus een ruime geldigheidsduur en 100% saldogarantie (bij geactiveerde/geblokkeerde cadeaukaarten). Kortom wil je 100% veiligheid kies dan altijd voor een Cadeaukaart met een EGI waarborg. Alle YourGift Cadeaukaarten hebben een EGI waarborg. Neem ook eens een kijkje bij ons gehele aanbod. Wij bieden namelijk een scala van digitale Cadeaukaarten aan waaronder Bol.com en Thuisbezorgd.nl.