Veelgestelde vragen

Ik heb een YourGift Card gekregen. Wat kan ik ermee doen?

Check je saldo op onze saldochecker en shop vervolgens bij meer dan tal van restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën en online shops. Natuurlijk is er ook volop keus in onze eigen webshop waar je kunt profiteren van leuke partneracties en voordeel.

Meer informatie
Kan ik mijn giftcard retourneren?

De giftcard kan bij beschadiging of defect geretourneerd worden naar:

Meer informatie
Hoe lang is mijn YourGift Card geldig?

Vanaf activatie datum is de YourGift Card 27 maanden onbeperkt te besteden. Daarna zal per kwartaal € 1,05 van de kaartwaarde worden afgewaardeerd.

Meer informatie

Meer vragen

Hoe werkt een YourGift Card?

Je kunt via de saldochecker het huidige saldo van de kaart zien. Bij de navigatiebutton ‘’waar te besteden’’ staan de deelnemende winkels en webshops vermeld. Een Yourgift Card is makkelijk in gebruik en met de magneetstrip kunt u bij de aangesloten winkels via de betaalterminal gemakkelijk betalen. Daarnaast kan ook op de webshop betaald worden d.m.v. het kaartnummer en de internetcode die op de achterzijde van de kaart staat vermeld.

Help! Mijn YourGift Card doet het niet!

Je kunt bellen naar: 085 273 47 20 of e-mailen naar: klantenservice@yourgift.com. Wij lossen het probleem voor je op!

Ik heb een YourGift Card van 20 euro en wil iets kopen van 30 euro. Kan dat?

Ja hoor, dat is geen probleem. Je kunt naast de betaling met de giftcard het resterende bedrag bijbetalen.

Worden er verzendkosten berekend?

Verzendkosten worden in rekening gebracht.

Wat is het EGI Waarborg?

YourGift onderscheidt zich van vele andere cadeaukaarten door het EGI Waarborg. Het tegoed op de giftcard is 100 % gegarandeerd!

Hoe kan ik betalen?

Betalen gaat snel, veilig en simpel met iDEAL!

Kan ik de waarde op de YourGift Card laten uitbetalen?

Dat is inderdaad mogelijk. Wel worden hier administratieve kosten voor in rekening gebracht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@yourgift.com of telefonisch via 085 - 27 34 720

Kan ik met mijn YourGift Card bij een restaurant eten, zonder reservering?

Met de YourGift Card kun je bij vele restaurants een hapje eten! Of een reservering noodzakelijk is, is afhankelijk van het restaurant. Wel raden wij aan om van te voren kenbaar te maken dat je met een YourGift Card wilt betalen om teleurstelling te voorkomen.