Veelgestelde vragen

Ik heb een YourGift Cadeaukaart gekregen. Wat kan ik ermee doen?

De YourGift Cadeaukaart is onder andere te besteden bij Wehkamp, De Bijenkorf, fonQ, Fletcher Hotels, ICI Paris XL en nog veel meer topmerken! U kunt er ook voor kiezen de cadeaukaart in te wisselen voor een A-merk cadeaukaart van o.a. Bol.com, Zalando of MediaMarkt of (een deel van) de kaartwaarde te doneren aan een goed doel. Voor meer informatie over de mogelijkheden en bestedingspunten klik hier.

Meer informatie
Hoe lang is mijn YourGift Cadeaukaart en mijn YourGift Gifts & More cadeaukaart geldig?

De YourGift Cadeaukaart is na activitatie 27 maanden onbeperkt te besteden. Daarna zal per kwartaal €1,05 van de kaartwaarde worden afgewaardeerd voor instandhouding van de cadeaukaart. De YourGift Gifts & More Cadeaukaart is na activatie ruim 4 jaar (49 maanden) onbeperkt te besteden. Daarna wordt er jaarlijks €5 van de kaartwaarde afgewaardeerd voor instandhouding van de cadeaukaart.

Meer informatie

Meer vragen

Hoe werkt een YourGift Cadeaukaart?

U kunt via de saldochecker het huidige saldo van de kaart controleren. Vervolgens vindt u onder de navigatiebutton ‘’cadeaukaart verzilveren’’ alle mogelijkheden en bestedingspunten. Een Yourgift Cadeaukaart is makkelijk in gebruik en met de magneetstrip kunt u bij de aangesloten winkels via de betaalterminal gemakkelijk betalen. Daarnaast kan ook op de webshop betaald worden d.m.v. het kaartnummer en de internetcode die op de achterzijde van de kaart staat vermeld.

Help! Mijn YourGift Cadeaukaart doet het niet!

U kunt bellen naar: 085 273 47 20 of e-mailen naar: [email protected] Wij helpen u graag verder.

Ik heb een YourGift Cadeaukaart van 20 euro en wil iets kopen van 30 euro. Kan dat?

Ja hoor, dat is geen probleem. U kunt naast de betaling met de cadeaukaart het resterende bedrag bijbetalen.

Worden er verzendkosten berekend?

Verzendkosten worden in rekening gebracht.

Wat is het EGI Waarborg?

YourGift onderscheidt zich van vele andere cadeaukaarten door het EGI Waarborg. Het tegoed op de cadeaukaart is 100% gegarandeerd!

Hoe kan ik betalen?

Betalen gaat snel, veilig en simpel met iDEAL!

Kan ik de waarde op de YourGift Cadeaukaart laten uitbetalen?

Dat is inderdaad mogelijk. Wel worden hier administratieve kosten voor in rekening gebracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch via 085 - 27 34 720

Kan ik met mijn YourGift Cadeaukaart bij een restaurant eten, zonder reservering?

Met de YourGift Cadeaukaart kunt u bij vele restaurants een hapje eten! Of een reservering noodzakelijk is, is afhankelijk van het restaurant. Wel raden wij aan om van te voren kenbaar te maken dat u met een YourGift Cadeaukaart wilt betalen.