Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Cheque voor ParkinsonFonds!

Cheque voor ParkinsonFonds!

Stichting ParkinsonFonds heeft zich al eerder deze maand aangesloten bij YourGift Cards en dit werd op 17 februari jl. nog eens met een cheque overhandiging bevestigd. Op het kantoor van ParkinsonFonds in Hoofddorp overhandigde onze directeur Toon van Dooijeweerd een donatie cheque aan Ineke Zaal, directrice van de Stichting. Ook werd stilgestaan bij het 25-jarig bestaan van het Parkinson Fonds en dat donaties zoals deze belangrijk zijn voor verder wetenschappelijk onderzoek tegen Parkinson.

Doneren met YourGift
Houders van een YourGift Cadeaukaart kunnen het saldo, of een deel hiervan, nu ook doneren aan dit goede doel. Ook kunnen bedrijven, (zorg)instellingen, overheidsinstanties etc. bij afname van onze YourGift Cadeaukaarten gebruik maken van ons donatiebonus. Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@yourgift.nl.

Over ParkinsonFonds
Stichting ParkinsonFonds is een Nederlandse particuliere organisatie, bestaat sinds 1998 en initieert en financiert fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen. De ziekte van Parkinson is een langzaam progressieve hersenaandoening waarbij een kleine groep cellen in de hersenen afsterft. Steeds meer, ook jonge, Nederlanders worden, helaas, getroffen door de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De oorzaak van de toename van het aantal patiënten met deze zeer ingrijpende ziekte is ondermeer te wijten aan de vergrijzing van de bevolking, omgevingsfactoren zoals pesticiden en de verbeterde diagnostiek.

Wanneer je een donatie doet aan het ParkinsonFonds, draagt deze bij aan fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. Voorkom Parkinson!

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het ParkinsonFonds. 

Over YourGift Cards
YourGift Cards is ruim 17 jaar hét platform van cadeaukaarten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast een groot aanbod cadeaukaarten van bekende merken bieden zij ook eigen merken aan zoals de Your Gifts&More, Your Green Gift en de Your Luxury Giftcard. Deze hebben alle drie een EGI waarborg (100% saldo garantie), een Keurmerk Cadeaukaarten en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

YourGift Cards is ook maatschappelijk betrokken met o.a. een donatiebonus regeling. Over de afgenomen YourGift Cadeaukaartwaarde doneren zij 3% aan goede doelen of maatschappelijke projecten. Dit doneert YourGift namens de afnemers van de YourGift Cadeaukaarten.