Geschiedenis

In 2005 bedacht en ontstaan op een zolderkamer in Rotterdam is YourGift Cards sinds juni 2006 actief in de Cadeaukaartenbranche. YourGift bracht de eerste breed besteedbare Cadeaukaart in Nederland uit die zowel fysiek als online te besteden was en nog steeds is. Door de groei en aanwezigheid in het digitale betalingsverkeer was YourGift Cards één van de eerste partijen die zich heeft aangesloten bij een Elektronische Geldinstelling (EGI) die weer onder direct toezicht staat van De Nederlandsche Bank. Dit betekende het zekerstellen van alle tegoeden op de YourGift Cadeaukaarten bij de EGI waardoor het saldo op de cadeaukaart voor 100% is gegarandeerd.

Platform voor cadeaukaarten

Inmiddels is YourGift uitgegroeid tot hét platform van Cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt, maar ook voor de consument staan wij klaar. Naast de eigen digitale en fysieke YourGift Cadeaukaart bieden wij ook cadeaukaarten aan van andere A-merken. Met een groot aanbod van fysieke en online acceptanten, vele goede doelen en een mooi aanbod van A-merk Cadeaukaarten is YourGift uniek in de markt.

 

Missie

De missie van YourGift is het vervullen van een verbindende rol tussen de gever en de ontvanger van de cadeaukaart en om van het besteden een feest te maken. Daarbij willen wij uitgroeien tot dé cadeaukaart voor de zakelijke markt. Dit doen wij samen met onze partners en een fantastisch YourGift team.

 

Aangesloten bij

YourGift Cards is lid en medeoprichter van de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL). De komst van de BVCNL heeft er mede voor gezorgd dat de Cadeaukaartenbranche nog verder is geprofessionaliseerd. Wij zijn blij dat wij hier ons steentje aan hebben kunnen bijdragen.

Op 14 april 2020 heeft de YourGift Gifts&More Cadeaukaart het Keurmerk Cadeaukaarten verkregen. Een nieuwe mijlpaal voor YourGift Cards. Hiermee voldoet onze Cadeaukaart aan alle relevante kwaliteitscriteria van het Keurmerk waaronder breed besteedbaarheid, ruime geldigheidsduur en 100% saldogarantie door het EGI-waarborg.

Naast de BVCNL en het Keurmerk Cadeaukaarten is YourGift Cards ook aangesloten bij de branchevereniging Platform Promotional Products en EGI van Intersolve Payments B.V. (Stichting Derdengelden FEET).

 

YourGift & Paerel Investment

Momenteel is YourGift Cards gevestigd in Gebouw De Paerel, te Amsterdam. Het gebouw van Paerel Investment, de moedermaatschappij van YourGift Cards. Paerel heeft haar sporen verdiend op de Amsterdamse effecten- en optiebeurs en investeert in bedrijven met een hoog innovatief gehalte die maatschappelijk een positieve bijdrage leveren. Hier sluit de investering in YourGift Cards naadloos op aan.