Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken

Geschiedenis

YourGift Cards is bedacht en ontstaan in 2005 op een zolderkamer in Rotterdam. Sinds juni 2006 zijn we actief in de Cadeaukaartenbranche. YourGift bracht de eerste breed besteedbare cadeaukaart in Nederland uit die zowel fysiek als online te besteden was. Door de groei en aanwezigheid in het digitale betalingsverkeer, was YourGift  één van de eerste partijen die zich aansloot bij een EGI. Dit is een Elektronische Geldinstelling, welke onder direct toezicht staat van De Nederlandsche Bank. Dit betekende het zekerstellen van alle tegoeden op de YourGift Cadeaukaarten bij de EGI. Waardoor het saldo op de cadeaukaart voor 100% is gegarandeerd.

Cadeaukaarten YourGift

Platform voor cadeaukaarten

Nu is YourGift uitgegroeid tot hét platform van Cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Echter ook voor consumenten zijn wij nog steeds aantrekkelijk. Naast de eigen digitale en fysieke YourGift Cadeaukaart bieden wij ook cadeaukaarten aan van andere A-merken. Met een groot aanbod van fysieke en online acceptanten, vele goede doelen en een mooi aanbod van A-merk Cadeaukaarten is YourGift uniek in de markt.

Missie

Het vervullen van een verbindende rol tussen de gever en de ontvanger van de cadeaukaart en om van het besteden een feest te maken. Dat is de missie die wij bij YourGift Cards naleven. Daarnaast willen wij uitgroeien tot dé cadeaukaart voor de zakelijke markt. Dit doen wij samen met onze partners en het fantastische team van YourGift.

Aangesloten bij

YourGift Cards is lid en medeoprichter van de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL). De komst van de BVCNL heeft er mede voor gezorgd dat de Cadeaukaartenbranche nog verder is geprofessionaliseerd. Wij zijn blij dat wij hier ons steentje aan hebben kunnen bijdragen.

Op 14 april 2020 heeft de YourGift Gifts&More Cadeaukaart het Keurmerk Cadeaukaarten verkregen. Een nieuwe mijlpaal voor YourGift Cards. Hiermee voldoet onze Cadeaukaart aan alle relevante kwaliteitscriteria van het Keurmerk waaronder breed besteedbaarheid, ruime geldigheidsduur en 100% saldogarantie door het EGI-waarborg.

Naast de BVCNL en het Keurmerk Cadeaukaarten is YourGift Cards ook aangesloten EGI van Intersolve Payments B.V. (Stichting Derdengelden FEET).

 

YourGift & Paerel Investment

YourGift is momenteel gevestigd in Gebouw De Paerel, te Amsterdam. Het gebouw van Paerel Investment, de moedermaatschappij van YourGift Cards. Paerel heeft haar sporen verdiend op de Amsterdamse effecten- en optiebeurs. Nu investeert ze in bedrijven met een hoog innovatief gehalte die maatschappelijk een positieve bijdrage leveren. Hier sluit de investering in YourGift Cards naadloos op aan.