Corona-actie Rode Kruis levert geweldig bedrag op!

Corona-actie Rode Kruis levert geweldig bedrag op!

De Corona-actie die YourGift Cards heeft opgezet t.b.v. Het Rode Kruis Nederland heeft een geweldig bedrag opgeleverd van € 15.540,17! De cheque is vandaag door Toon van Dooijeweerd op het hoofdkantoor van het Rode Kruis overhandigd aan Maaike Eijkelkamp. Het bedrag is bijeengebracht door vele bedrijven die de digitale YourGift cadeaukaarten en de vouchers van Thuisbezorgd.nl hebben afgenomen. Veel dank aan al deze bedrijven!

Het opgehaalde bedrag wordt gebruikt voor het voedselprogramma van het Rode Kruis in Nederland. Kwetsbare groepen, zoals ongedocumenteerden en arbeidsmigranten, zijn extra hard door de coronacrisis getroffen. Een deel van hen kan zichzelf op dit moment niet voorzien in de basislevensbehoeften. Het Rode Kruis ondersteunt deze mensen met voedselpakketten en boodschappenkaarten.

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor iedereen. Sommige mensen zijn extra kwetsbaar, omdat ze hun baan zijn kwijtgeraakt en niet meer in hun basisbehoeften kunnen voorzien. De situatie wordt ernstiger als deze mensen nergens terechtkunnen voor hulp. Daarom hebben we wederom de handen ineengeslagen met het Rode Kruis. Samen willen we hulp verstrekken in de vorm van voedselpakketten. Help jij ons mee met inzamelen door te blijven doneren met de YourGift cadeaukaart?