Free A Girl sluit zich aan bij YourGift Cards.

Free A Girl sluit zich aan bij YourGift Cards.

Free A Girl sluit zich als goed doel aan bij YourGift Cards.
Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan de Stichting Free a Girl.

Over Free a Girl
Free a Girl streeft een wereld na zonder commerciële seksuele exploitatie van kinderen. Door slachtoffers directe hulp te bieden en straffeloosheid aan te pakken.

Wereldwijd zitten er 2 miljoen kinderen, met name meisjes, vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Ze worden opgesloten en uitgebuit in onder andere bordelen, massagesalons of in garageboxen. Free a Girl werkt keihard om deze kinderen te bevrijden en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze uitgebuit hebben daadwerkelijk vervolgd worden, ook in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.freeagirl.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.