FUN Foundation aangesloten bij YourGift Cards

FUN Foundation aangesloten bij YourGift Cards

Ook de Stichting Football Unlimited Netherlands Foundation (FUN Foundation) heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen. Daarbij bieden wij bedrijven en instellingen, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, de mogelijkheid om 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde te doneren aan een door hen gekozen goed doel. Dit is nu dus ook mogelijk om te doneren aan FUN Foundation.

Over FUN Foundation
De FUN Foundation heeft als missie om de leefomstandigheden van de kinderen in het Gambiaanse dorp Aljamdu te verbeteren op het gebied van Educatie, Gezondheidszorg en Sport.

De stichting wil dit realiseren door een basisschool met keuken, waterpomp en zonnepaneleninstallatie te bouwen. Daarnaast blijven zij ook voetbaltrainingen en sportkleding verzorgen. Zo willen zij de jeugd in een van de armste regio’s in Gambia een toekomst en plezier geven.

Actie “draag je steentje bij”
Om een basisschool te bouwen in het Gambiaanse dorp Aljamdu hebben ze stenen nodig. Een voorziening die keihard nodig is voor de 180 kinderen (5 tot 12 jaar) uit het dorp. Momenteel lopen zij elke dag ruim zeven kilometer over zandweggetjes en in extreme hitte om naar school in een ander dorp te kunnen gaan. Deze school is ook nog eens te klein en bovendien ontbreekt het aan voldoende lesmaterialen. Daar wil de FUN Foundation verandering in brengen.

Het doel
Met deze actie willen zij het benodigde bedrag van €35.000,- inzamelen om de basisschool voor de kansarme kinderen af te bouwen. Kijk voor meer informatie op www.fun-foundation.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een andere A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.