Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken

YourGift met een persoonlijk tintje.

Maak het geef moment nóg persoonlijker met een eigen ontwerp en een persoonlijke boodschap. Van brieven tot attentiekaart en gepersonaliseerde cadeaukaarten! Op deze pagina ontdek je alle mogelijkheden!

Persoonlijke brief met cadeaukaart

Jouw medewerkers laten weten waarom je zo blij met ze bent? Verstuur jouw cadeaukaarten in een persoonlijke brief! Kies voor één van onze kerst ontwerpen of lever een eigen ontwerp aan in de look en feel van jouw bedrijf! Maak tot slot je cadeau compleet met een mooie, bijpassende enveloppe.

Bijpassende enveloppen

Kies een bijpassende enveloppe om jouw persoonlijke brief met cadeaukaart in te versturen. De enveloppen zijn alleen beschikbaar in A5 formaat. Heb je vragen over het verzenden van jouw kerstgeschenk? Neem gerust contact met ons op!

Persoonlijke boodschap meesturen

Stuur een persoonlijke boodschap mee met jouw cadeaukaart. De persoonlijke boodschap past in de verpakking en worden apart meegeleverd.

Een cadeaukaart in jouw eigen stijl

Maak het geef moment nóg persoonlijker met een gepersonaliseerde cadeaukaart. Benieuwd naar alle mogelijkheden vooreen op maat gemaakt cadeau en grote oplages? Neem dan contact op met onze Sales afdeling. Wij helpen je graag verder!

Nog veel meer cadeaukaarten..

Naast onze eigen cadeaukaarten hebben wij ook een uitgebreid assortiment cadeaukaarten van de mooiste topmerken, zoals Bol.com, Zalando, Wehkamp en nog veel meer. Ook op een aantal van deze A-merk cadeaukaarten geven wij een donatiebonus weg! Ontdek snel welke cadeaukaart jij cadeau gaat geven.

Bedrijven die je voor gingen

Bij YourGift is je opdracht in goede handen

Het prettige van Yourgift is dat zij altijd actief met me meedenken en altijd dat stapje extra zetten om het voor ons zo goed mogelijk te regelen. De opdracht voor het leveren van 16.000 cadeaukaarten een week voor kerst werd met spoed opgepakt en men zette alles op alles om de order op tijd uit te leveren. Bij Yourgift is je opdracht in goede handen met als mooie bijkomstigheid dat 3% van de omzet aan Yourgift-cards aan een goed doel wordt geschonken. ”

Mandy van Brienen Ministerie van Justitie en Veiligheid

Goede service en maatschappelijk verantwoord

Medewerkers van de gemeente Oss kregen bij het eindejaarspakkket een YourGift cadeaukaart. We werkte daarbij fijn samen met Karin van Oevelen. Zij reageerde snel op vragen en dacht goed met ons mee. Voor de YourGift donatie van 3% kozen wij voor onze lokale partner Quiet Oss. Hiermee dragen we samen bij aan meer impact voor een lokaal goed doen én aan Global Goal 1: Geen armoede! Quiet Oss ontving het mooie bedrag van € 735,-.”

Marie-Louise Roefs Gemeente Oss

Wij zijn zeer tevreden over de service

Sinds 2 jaar bestellen wij nu voor het hele bedrijf cadeaubonnen via YourGift Cards B.V. YourGift (en dan met grote dank aan Karin, Sales Manager) zorgt ervoor dat al de cadeaubonnen rechtstreeks naar alle collega’s worden verstuurd binnen het afgesproken tijdsbestek. Mochten we nog naleveringen of een plotselinge wijziging hebben wordt dat altijd snel en kundig opgepakt. Wij zijn zeer tevreden over de service die wordt aangeboden.

Melanie van Vliet Studiecentrum Rechtspleging (SSR)

In YourGift hebben wij een betrouwbare partner gevonden

Eind 2020 ben ik als zakelijke klant in contact gekomen met YourGift. Karin heeft me vanaf het eerste contactmoment op een transparante wijze meegenomen in het concept van YourGift. Ik ben zeer te spreken over de uitgebreide keuze aan inwisselmogelijkheden, de snelle service en het goede (informele) contact met zowel Sales als de Klantenservice.

In YourGift hebben wij een betrouwbare partner gevonden, waardoor we inmiddels al meer dan 2.000 (internationale) medewerkers hebben voorzien van een leuke gift card. Omdat we regelmatig gift cards afnemen, sparen we een leuk bedrag om te kunnen doneren aan een goed doel naar keuze! Dit is een top initiatief van YourGift!”

Alison Tiffen Arvato Supply Chain Solutions

Vragen? Komt gerust met ons in contact.

Sales manager Karin van Oevelen-Schurer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Om jouw eindejaarsgeschenk zo speciaal mogelijk te maken denken wij graag met je mee!

Persoonlijk advies en maatwerk

Contactformulier zakelijk

Heb je een vraag over het personaliseren van cadeaukaarten, ons donatiemodel of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier. Wij helpen je graag verder!