Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Ik heb zin in de lente!

Ik heb zin in de lente!

Terrasproof of toch nog niet?

Ik kan niet wachten om heerlijk het lentezonnetje op te snuiven. De dagen worden langzamerhand weer wat langer en we kunnen straks lekker genieten van de terrasjes. Nu hebben er wellicht een aantal mensen een Cadeaukaart ontvangen, een YourGift, een BOL.com of misschien wel een Weekendjeweg Cadeaukaart?

Wat kan je nou bijvoorbeeld met een YourGift Cadeaukaart?

Mijn kledingkast hangt vol met maatje 40, helaas al jaren vergane glorie, dus ik zal echt opzoek moeten naar nieuwe kleding. Ik ga online eerst maar een beetje struinen en beland bij de Wehkamp, een heerlijke winkel waar ik met mijn maat ook goed terecht kan. En wat fijn is dat ik direct met mijn YourGift Cadeaukaart kan afrekenen, wel zo makkelijk. En ja hoor Cadeaukaart helemaal op gebruikt, er moest nog geld bij natuurlijk.

COOKIES

Omdat je opzoek bent naar Voorjaarskleding en cookies accepteert krijg je allerlei leuke advertenties om je oren van Bijenkorf, ICI Paris XL Oh neeeeeeee he, ik vond het wel even mooi geweest, of toch nog even stiekem kijken, slim zijn ze wel op het internet, ze maken je gek met de zonnige lente outfits, terrasjes en frisse geurtjes. Een fris zomerluchtje maakt het wel af als je al in de Lente mood bent. Dus toch nog maar even een lekker luchtje weten te scoren bij ICI Paris XL.

Wat denk jij, krijg je een Paasgeschenk van je werkgever?

Hoop stiekem wel weer op een Cadeaukaart dan kan ik nog opzoek naar een paar sneakers of wellicht een leuke aanbetaling voor een weekendje weg… Uit is goed voor je zeg ik altijd. De balans, werken en eropuit is belangrijk voor lichaam en geest.

Ben je ook benieuwd of jouw werkgever een Paasgeschenk gaat sturen? Breng hem/haar op een idee en stuur deze Blog door, je weet nooit of er straks onverwachts toch een YourGift Cadeaukaart op je bureau ligt.

Laat je het weten?

Warme Lente groet alvast.

Karin