Make a Child Happy aangesloten bij YourGift Cards!

Make a Child Happy aangesloten bij YourGift Cards!

Stichting Make a Child Happy Haarlemmermeer heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards. Hierdoor kunnen houders van een YourGift Cadeaukaart nu ook het saldo of een deel hiervan doneren aan dit goede doel.

De samenwerking werd op 17 februari jl. in Hoofddorp bevestigd door het overhandigen van een donatiecheque aan Ad Hoefkens (voorzitter) en Adri van Oostrum (fondswerving) van Make a Child Happy.

Over Make a Child Happy
Make a Child Happy is er om kansarme kinderen in Haarlemmermeer, te helpen. De hulp en steun zien zij als een toegevoegde waarde voor het kind. Het doel van de stichting is om kinderen persoonlijk uit te nodigen en aandacht te geven. Dit zal een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van het kind. Zij willen graag dat deze kinderen het gevoel hebben gezien en gehoord te worden, want elk kind is uniek. Het kind op deze manier te benaderen zorgt voor een stukje eigenwaarde en dat is erg belangrijk. De wens is dat geen enkel kind zich geïsoleerd of buitengesloten voelt door te leven in armoede. Een steuntje in de rug geeft zo veel meerwaarde voor de ontwikkeling van het kind.

Kijk voor meer informatie op de website van Make a Child Happy.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is ruim 17 jaar hét platform van cadeaukaarten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast een groot aanbod cadeaukaarten van bekende merken bieden zij ook eigen merken aan zoals de Your Gifts&More, Your Green Gift en de Your Luxury Giftcard. Deze hebben alle drie een EGI waarborg (100% saldo garantie), een Keurmerk Cadeaukaarten en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

YourGift Cards is ook maatschappelijk betrokken met o.a. een donatiebonus regeling. Over de afgenomen YourGift Cadeaukaartwaarde doneren zij 3% aan goede doelen of maatschappelijke projecten. Dit doneert YourGift namens de afnemers van de YourGift Cadeaukaarten.