Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Nieuw: de Digitale YourGift Dance4life Cadeaukaart!

Nieuw: de Digitale YourGift Dance4life Cadeaukaart!

Samen met YourGift Cards is op maandag 15 november 2021 de Digitale YourGift Dance4life Cadeaukaart gelanceerd. Hiermee bereikt YourGift Cards om samen met goede doelen en nu dus met Dance4life om met cadeaukaarten maatschappelijke impact te maken.

Over de Digitale YourGift Dance4life Cadeaukaart
Bij elke verkochte Digitale YourGift Dance4life Cadeaukaart doneert YourGift 5% van de cadeaukaartwaarde aan Dance4life. Daarbij kan de ontvanger van deze giftcard het saldo of een deel hiervan ook weer doneren aan Dance4life.

De Digitale YourGift Dance4life Cadeaukaart is ook te besteden de fysieke en online acceptanten van YourGift, voor kortlopende abonnementen op tijdschriften en magazines, te doneren aan andere goede doelen en in te wisselen voor andere A-merk cadeaukaarten.

Meer informatie over de Digitale YourGift Dance4Life Cadeaukaart. 

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten bieden wij ook de YourGift Gifts&More cadeaukaart, de Your Green Gift Cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard aan.

De genoemde YourGift Cadeaukaarten hebben een 100% saldogarantie door het EGI waarborg, een Keurmerk Cadeaukaarten en een onbeperkte geldigheidsduur van ruim 4 jaar na activatiedatum.

Meer informatie over zakelijk bestellen