Nieuw: de Free a Girl Cadeaukaart!

Nieuw: de Free a Girl Cadeaukaart!

Samen met YourGift Cards is op donderdag 24 maart 2022 de YourGift Free a Girl Cadeaukaart gelanceerd. Hiermee bereikt YourGift Cards om samen met goede doelen en nu dus ook met Free a Girl om met cadeaukaarten maatschappelijke impact te maken.

Over de Free a Girl Cadeaukaart
Bij elke verkochte Free a Girl Cadeaukaart doneert YourGift Cards 5% van de cadeaukaartwaarde aan Free a Girl. Daarbij kan de ontvanger van deze cadeaukaart het saldo of een deel hiervan ook weer doneren aan Free a Girl. Deze nieuwe cadeaukaart is te besteden op het gehele acceptanten platform van YourGift, waaronder fysieke- en online winkels, voor korte abonnementen op tijdschriften en magazines, te doneren aan goede doelen en te verzilveren in een ander A-merk cadeaukaart. Ook de Free a Girl Cadeaukaart heeft de kenmerken waar de YourGift Cadeaukaarten om bekend staan: 100% saldogarantie (EGI), Keurmerk en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

Meer informatie over de Digitale YourGift Free A Girl Cadeaukaart.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten bieden wij ook de YourGift Gifts&More cadeaukaart, de Your Green Gift Cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard aan. De genoemde YourGift Cadeaukaarten hebben een 100% saldogarantie door het EGI waarborg, een Keurmerk Cadeaukaarten en een onbeperkte geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

Meer informatie over zakelijk bestellen.