Nieuw: de Digitale YourGift War Child Cadeaukaart!

Nieuw: de Digitale YourGift War Child Cadeaukaart!

Op de Dag van de Vrede, 21 september jl., was de lancering van de Digitale YourGift War Child Cadeaukaart. Met deze lancering laat YourGift Cards wederom zien dat maatschappelijke impact is te maken met cadeaukaarten.

Over de Digitale YourGift War Child Cadeaukaart
Bij elke verkochte Digitale YourGift War Child Cadeaukaart doneert YourGift 5% van de cadeaukaartwaarde aan War Child. Daarbij kan de ontvanger van deze giftcard het saldo of een deel hiervan ook doneren aan War Child.

De Digitale YourGift War Child Cadeaukaart is ook te besteden bij de YourGift aangesloten fysieke- en online winkels, voor kortlopende abonnementen op tijdschriften en magazines, te doneren aan andere goede doelen en in te wisselen voor een andere a-merk cadeaukaart.

Meer informatie over de Digitale YourGift War Child Cadeaukaart

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten bieden wij ook de YourGift Gifts&More cadeaukaart, de Your Green Gift Cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard aan.

De genoemde YourGift Cadeaukaarten hebben een 100% saldogarantie door het EGI waarborg, een Keurmerk Cadeaukaarten en een onbeperkte geldigheidsduur van ruim 4 jaar na activatiedatum.

Meer informatie over zakelijk bestellen