Ook de Hersenstichting sluit zich aan bij YourGift Cards.

Ook de Hersenstichting sluit zich aan bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan de Hersenstichting.

Over de Hersenstichting

Eén op de vier mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie,  parkinson, een beroerte, depressie…. tot hersenletsel na een ongeluk.  Een hersenaandoening zet het leven volledig op z’n kop, bij slachtoffers en hun omgeving.  Dit moet stoppen!  Daarom laat de Hersenstichting onderzoek doen, geven ze voorlichting en zetten zij zich in voor de juiste zorg of begeleiding. Zodat mensen met een hersenaandoening weer mee kunnen doen. De Hersenstichting is de grootste voorvechter voor gezonde hersenen, voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op www.hersenstichting.nl

Over YourGift Cards

YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten hebben wij ook de YourGift Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.