Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Parkinson Fonds aangesloten bij YourGift Cards!

Parkinson Fonds aangesloten bij YourGift Cards!

Ook Stichting Parkinson Fonds heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards. Hierdoor kunnen houders van een YourGift Cadeaukaart nu ook het saldo, of een deel hiervan, doneren aan dit goede doel.

Over Parkinson Fonds
Stichting ParkinsonFonds is een Nederlandse particuliere organisatie, bestaat sinds 1998 en initieert en financiert fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen. De ziekte van Parkinson is een langzaam progressieve hersenaandoening waarbij een kleine groep cellen in de hersenen afsterft. Helaas worden steeds meer, ook jonge, Nederlanders getroffen door de ziekte van Parkinson of parkinsonisme. De oorzaak van de toename van het aantal patiënten met deze zeer ingrijpende ziekte is onder meer te wijten aan de vergrijzing van de bevolking, omgevingsfactoren zoals pesticiden en de verbeterde diagnostiek.

Wanneer je een donatie doet aan het ParkinsonFonds, draagt deze bij aan fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. Voorkom Parkinson!

Kijk voor meer informatie op www.parkinsonfonds.nl.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is ruim 17 jaar hét platform van cadeaukaarten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast een groot aanbod cadeaukaarten van bekende merken bieden zij ook eigen merken aan zoals de Your Gifts&More, Your Green Gift en de Your Luxury Giftcard. Deze hebben alle drie een EGI waarborg (100% saldo garantie), een Keurmerk Cadeaukaarten en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

YourGift Cards is ook maatschappelijk betrokken met o.a. een donatiebonus regeling. Over de afgenomen YourGift Cadeaukaartwaarde doneren zij 3% aan goede doelen of maatschappelijke projecten. Dit doneert YourGift namens de afnemers van de YourGift Cadeaukaarten. Lees meer over de donatiebonus regeling.