Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Plastic Soup Foundation aangesloten bij YourGift Cards

Plastic Soup Foundation aangesloten bij YourGift Cards

De Plastic Soup Foundation heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan de Plastic Soup Foundation. Dit sluit uitstekend aan op de doelstelling van YourGift Cards om nog meer in te zetten op digitale en fysieke cadeaukaarten met een FSC Keurmerk.

Over Plastic Soup  Foundation
De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Dát is kort gezegd de missie van Plastic Soup Foundation. Plastic Soup Foundation is daarmee een ‘single issue’-milieuorganisatie. Ze houden zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron.

Om dat doel te bereiken leggen ze graag de vinger op de zere plek, vooral bij de industrie en de overheid. Ook benadrukken ze steeds meer de relatie tussen plastic en menselijke gezondheid, zoals met de Plastic Health Summit en de campagnes op het terrein van microplastics en plasticafval. Educatie vormt vanzelfsprekend een belangrijke pijler van hun werk, want kinderen zijn de toekomst. Zo hebben zij een digitaal educatieprogramma ontwikkeld voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Verder werken zij samen met deskundigen, politici, organisaties, universiteiten en bedrijven die een aansluitende missie of visie hebben.

Kijk voor meer informatie op www.plasticsoupfoundation.org

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.