Play Mental Foundation is ook aangesloten bij YourGift Cards!

Play Mental Foundation is ook aangesloten bij YourGift Cards!

Stichting Play Mental Foundation heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards. Hierdoor kunnen houders van een YourGift Cadeaukaart nu ook het saldo of een deel hiervan doneren aan dit goede doel.

Over Play Mental Foundation
De Play Mental Foundation zet zich in voor een betere geestelijke gezondheid van tieners en (jong)volwassenen. Door het delen van hun eigen ervaringen, maar ook door het aanbieden van professionele inzichten, workshops en clinics, creëren zij awareness voor mentale gezondheidsproblemen.

Zij weten wat het is om te maken te hebben met onrust, druk, stress, depressie of andere mentale belemmeringen. Ze willen iedereen die ze kunnen bereiken de tools geven om met deze tegenslagen om te gaan, zodat ook zij de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op www.playmental.com

Over YourGift Cards
YourGift Cards is ruim 17 jaar hét platform van cadeaukaarten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast een groot aanbod cadeaukaarten van bekende merken bieden zij ook eigen merken aan zoals de Your Gifts&More, Your Green Gift en de Your Luxury Giftcard. Deze hebben alle drie een EGI waarborg (100% saldo garantie), een Keurmerk Cadeaukaarten en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

YourGift Cards is ook maatschappelijk betrokken met o.a. een donatiebonus regeling. Over de afgenomen YourGift Cadeaukaartwaarde doneren zij 3% aan goede doelen of maatschappelijke projecten. Dit doneert YourGift namens de afnemers van de YourGift Cadeaukaarten.