Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Prinses Máxima Centrum Foundation aangesloten bij YourGift Cards.

Prinses Máxima Centrum Foundation aangesloten bij YourGift Cards.

Prinses Máxima Centrum Foundation heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.
Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan de Prinses Máxima Centrum Foundation.

Over de Prinses Máxima Centrum Foundation
Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: leder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. De Foundation van het Prinses Máxima Centrum is opgericht met het doel financiële middelen te werven om alle voorzieningen mogelijk te maken, die niet door de zorgverzekeraars vergoed worden en die van groot belang zijn voor de genezing van de kinderen. En daar zijn er veel van, zoals research, sport, onderwijs, toneel, muziek, elkaar ontmoeten, voeding op maat, onderzoek, angst & pijn reductie, artistieke activiteiten en begeleiding & onderzoek na genezing. Niet alleen voor onze kinderen, maar ook voor het hele gezin.

Ga voor meer informatie naar foundation.prinsesmaximacentrum.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.