Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Stichting ALS Nederland nieuwe partner van YourGift Cards.

Stichting ALS Nederland nieuwe partner van YourGift Cards.

Goede doelen blijven zich aansluiten bij YourGift Cards! Ook de Stichting ALS Nederland is nu partner van YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen. Daarbij bieden wij bedrijven, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, de mogelijkheid om 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde te doneren aan een door hen gekozen goed doel. Dit is nu dus ook mogelijk om te doneren aan ALS Nederland.

Over ALS Nederland
De Stichting ALS Nederland is in 2005 opgericht en ontstaan uit een fusie van drie organisaties: Stichting ALS Onderzoek fonds, Stichting Valscherm en Stichting ALS Centrum Nederland. Samen zetten zij zich in tégen ALS en vóór de patiënten.

ALS is eén van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel.
Het bestaan van een genadeloze ziekte zoals ALS is in deze tijd van welvaart en voorspoed eigenlijk niet uit te leggen. Omdat ALS een zeldzame ‘weesziekte’ is, is het voor de farmaceutische industrie minder rendabel om hierin te investeren.

De noodzaak tot intensiever wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS moet alle prioriteit krijgen. ALS Nederland is ervan overtuigd dat met focus en samenwerking er betere oplossingen kunnen komen voor patiënten nu en in de toekomst.”

De missie
Het vinden van de oorzaak en daardoor ook mogelijk toekomstige behandeling, door het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar ALS én het creëren van een betere levenskwaliteit en zorg voor de huidige ALS patiënten en hun omgeving. Kijk voor meer informatie op www.als.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een andere A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.