Stichting Edwin van der Sar Foundation partner van YourGift Cards.

Stichting Edwin van der Sar Foundation partner van YourGift Cards.

Goede doelen blijven zich aansluiten bij YourGift Cards! Ook de Edwin van der Sar Foundation is nu partner van YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen. Daarbij bieden wij bedrijven, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, de mogelijkheid om 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde te doneren aan een door hen gekozen goed doel. Het is nu dus ook mogelijk om te doneren aan de Edwin van der Sar Foundation.

Over Edwin van der Sar Foundation
De Edwin van der Sar Foundation zet zich in voor mensen met Hersenletsel, jong en oud, met hulp op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. In het land zijn ruim 100 locaties beschikbaar om te bewegen in groepsverband, onder professionele begeleiding en indien nodig aangepaste omstandigheden. Bijvoorbeeld zwemmen, fitness en fietsen zijn bewegingsvormen geschikt voor deze doelgroep. Begin zorgt voor herstel van lichaam- en hersenfuncties. Bovendien zorgen de sportgroepen voor opbouw van zelfvertrouwen en sociaal contact.

Daarnaast zorgt de Edwin van der Sar Foundation voor maatschappelijke participatie. Via een op-maat re-integratie-programma kunnen jongeren met Hersenletsel van-de-bank-naar-een-baan. Op het gebied van preventie zorgt de Edwin van der Sar Foundation voor verkeerseducatie + fietshelmen op de basisscholen. En realiseert de Foundation diverse lezingen en webinars t.b.v. een gezonde levensstijl en een fit brein.

Over het merk
In samenwerking met partners en het zorg-netwerk zorgt de Edwin van der Sar Foundation voor handvatten voor mensen met Hersenletsel. De Foundation-projecten zijn ontwikkeld voor slachtoffers die nu ondersteuning of materialen nodig hebben. Door middel van deze inzet zorgt de Foundation voor een beter herstel en toekomstperspectief. Meer dan 10.000 mensen per jaar maken daar graag gebruik van.

Kijk voor meer informatie op www.edwinvandersarfoundation.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een andere A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.