Stichting ReumaNederland als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Stichting ReumaNederland als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

De Stichting ReumaNederland heeft het aanbod van goede doelen bij YourGift Cards versterkt. Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo/de kaartwaarde te doneren aan één van onze goede doelen. Dit kan dus nu ook voor de Stichting ReumaNederland.

Daarbij bieden wij bedrijven, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, de mogelijkheid om 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde te doneren aan een door hen gekozen goed doel. Ook hier kan er gedoneerd worden aan de Stichting ReumaNederland.

Over ReumaNederland

ReumaNederland zet zich in voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Dagelijks ervaren meer dan 2 miljoen mensen in Nederland de impact van reuma op hun leven. Vooral het aantal artrosepatiënten groeit de komende jaren fors. Reuma belemmert je niet alleen fysiek, je merkt het ook thuis, op je werk, op school en in je vrije tijd.

Mensen met reuma, artsen, onderzoekers; de politiek, zorg en het bedrijfsleven – ReumaNederland brengt hen in beweging met één doel: een betere kwaliteit van leven met reuma. ReumaNederland verbindt mensen, financiert, geeft richting en vraagt aandacht. Dit doen zij zonder subsidie en daarom zijn donateurs en vrijwilligers zo belangrijk.

Over YourGift Cards

YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een andere A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.

Everybody Loves a Gift!