YourGift Cards steunt Play Mental Foundation!

YourGift Cards steunt Play Mental Foundation!

Op maandag 14 maart was Play Mental Foundation te gast bij FC Volendam om een inspiratie sessie te geven aan Jong Volendam. Een eerste stap om een omgeving te creëren waar spelers en trainers openhartig praten over mentale gezondheid en weerbaarheid, op én buiten het veld.

Deze inspiratie sessie is mogelijk gemaakt door steun van YourGift Cards vanuit haar 3% donatiemodel. Deze steun sluit uitstekend aan bij de doelstelling om kopers en ontvangers van YourGift cadeaukaarten te betrekken bij maatschappelijk projecten.

Over Play Mental Foundation
De Play Mental Foundation zet zich in voor een betere geestelijke gezondheid van tieners en (jong)volwassenen. Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon zijn de oprichters van de Foundation en vertellen:

“Door het delen van onze eigen ervaringen, maar ook door het aanbieden van professionele inzichten, workshops en clinics, creëren wij awareness voor mentale gezondheidsproblemen. Wij weten wat het is om te maken te hebben met onrust, druk, stress, depressie of andere mentale belemmeringen. We willen iedereen die we kunnen bereiken de tools geven om met deze tegenslagen om te gaan, zodat ook zij de beste versie van zichzelf kunnen worden.”

Meer informatie over de Play Mental Foundation

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook brands als de YourGift Gifts&More cadeaukaart, Your Green Gift cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard.

De YourGift cadeaukaarten hebben 100% saldogarantie (EGI), een Keurmerk Cadeaukaarten en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

Kijk voor meer informatie op www.yourgift.nl