Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
YourGift is Friend van de Edwin van der Sar Foundation

YourGift is Friend van de Edwin van der Sar Foundation

De samenwerking tussen de Edwin van der Sar Foundation en YourGift Cards is verstevigd en heeft geresulteerd dat YourGift is opgenomen als Friend van de foundation.

Bekijk alle Friends van de Edwin van der Sar Foundation.

Over Edwin van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation zet zich in voor mensen met Hersenletsel, jong en oud, met hulp op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. In het land zijn ruim 100 locaties beschikbaar om te bewegen in groepsverband, onder professionele begeleiding en indien nodig aangepaste omstandigheden. Bijvoorbeeld zwemmen, fitness en fietsen zijn bewegingsvormen geschikt voor deze doelgroep. Begin zorgt voor herstel van lichaam- en hersenfuncties. Bovendien zorgen de sportgroepen voor opbouw van zelfvertrouwen en sociaal contact.

Kijk voor meer informatie op www.edwinvandersarfoundation.nl

Over YourGift Cards

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen. Daarbij kan de zakelijke markt, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde doneren aan een door hen gekozen goed doel. Hiervoor komt ook de Edwin van der Sar Foundation in aanmerking.

YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een andere A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.