Zakelijk bestellen / Kerstaanbod

Bij YourGift weet je zeker dat jouw kerstgeschenk in de smaak valt.

Kies voor een YourGift Cadeaukaart, waarmee de ontvanger zelf een geschenk kan uitkiezen of ga voor één van de andere cadeaukaarten, zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando, de Bijenkorf en nog veel meer! Graag zakelijk bestellen? Neem dan contact op!

Met de aanschaf van een YourGift Cadeaukaart draag je automatisch een steentje bij aan onze maatschappij. Bij aankoop van een YourGift Cadeaukaart schenken wij namen de besteller een percentage van de kaartwaarde aan een door jou gekozen goed doel. Ons donatiemodel is ook van toepassing op diverse A-merk cadeaukaarten. 
Voor meer informatie en/of vragen over ons donatiemodel kun je contact opnemen met sales@yourgift.nl

Ben jij nog op zoek naar inspiratie download dan onze brochure!

Assortiment cadeaukaarten YourGift

Direct online bestellen

Bestel jouw favoriete cadeaukaart direct online! Naast onze YourGift cadeaukaarten hebben wij ook de cadeaukaarten van Thuisbezorgd.nl, Bol.com, De Bijenkorf en nog veel meer. Ontdek ze snel!

Alle cadeaukaarten
Gepersionaliseerde Cadeaukaart YourGift

Grote oplages & maatwerk

Ga voor een cadeaukaart in de huisstijl van jouw bedrijf! Kies zelf een foto en voeg een persoonlijke boodschap toe. Vraag een offerte aan voor grote oplages of neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

Vraag offerte aan
YourGift kerst cadeaukaart

Kerst cadeaukaarten

Kies voor een cadeaukaart met persoonlijke boodschap en een prachtige kerstverpakking. De cadeaukaart liever per mail naar alle medewerkers versturen? Kies dan voor de digitale variant!

Kerst cadeaukaarten
YourGift kerstpakketten

Kerstpakketten

Wij zijn er voor al jouw eindejaarsgeschenken! Naast een traditionele kerstpakketten bieden wij in onze webshop ook de mogelijkheid jouw kerstgeschenk compleet te maken met een YourGift Cadeaukaart.

Ontdek aanbod