Paerel Investment is Business Friend van War Child!

Paerel Investment is Business Friend van War Child!

YourGift Cards was de afgelopen drie jaar Business Friend van War Child en heeft deze vriendschap nu overgedragen aan de moedermij. Paerel Investment. Met de financiële ondersteuning als Business Friend kan War Child 35 kinderen structureel een heel jaar lang laten spelen, onderwijs geven en gewoon weer even kind laten zijn. Hiermee zorgt War Child ervoor dat ze hun verdriet en angst even vergeten. En dat ze samen met leeftijdsgenoten weer kunnen bouwen aan een toekomst.

YourGift blijft War Child ondersteunen op de volgende wijze:

  • Zakelijke kopers van de YourGift Cadeaukaarten mogen 3% over de afgenomen cadeaukaartwaarde doneren aan goede doelen w.o. aan War Child;
  • Ontvangers van de YourGift cadeaukaarten kunnen het saldo, of een deel hiervan, ook doneren aan goede doelen w.o. War Child.
  • Door de verkoop van de War Child Giftcard waar YourGift 5% over de verkochte cadeaukaartwaarde direct doneert aan War Child. De War Child Giftcard is te besteden bij vele fysieke- en online winkels, tijdschriften en magazines, te verzilveren in een ander A-merk cadeaukaart en te doneren aan goede doelen w.o. War Child. Lees meer over de War Child Giftcard.

Het blijft dus een hechte vriendschap!

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook brands als de YourGift Gifts&More cadeaukaart, Your Green Gift cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard.

De YourGift cadeaukaarten hebben 100% saldogarantie (EGI), een Keurmerk Cadeaukaarten en een vrije geldigheidsduur van ruim 4 jaar.

Meer informatie over zakelijk bestellen