Schilderij actie YourGift Cards groot succes!

Schilderij actie YourGift Cards groot succes!

YourGift Cards was in bezit gekomen van een schilderij van Abdelhak Nouri, oud voetballer van Ajax. Dit schilderij is in een social media actie te koop aangeboden en de volledige opbrengst was dan voor een door de koper gekozen goed doel.

Het schilderij is op 5 december gekocht door Paul Buisman van Buisman Makelaars uit Lelystad en bracht een mooi bedrag op van € 2.034,= . De gehele opbrengst is gegaan naar Nationale Historische Reddingboot Dag (NHRD) in Gemeente Lelystad.

De actie van YourGift sluit uitstekend aan bij haar doelstelling om gezamenlijk maatschappelijke betrokkenheid te creëren. Dit doet YourGift ook met de eigen cadeaukaarten middels het 3% donatiemodel.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook brands als de YourGift Gifts&More cadeaukaart, Your Green Gift cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard.

De YourGift cadeaukaarten hebben 100% saldogarantie (EGI), een Keurmerk Cadeaukaarten en een vrije geldigheidsduur van ruim 4 jaar.

Meer informatie over zakelijk bestellen