Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Waarom een giftcard altijd een leuk cadeau is!

Waarom een giftcard altijd een leuk cadeau is!

Waarom een giftcard altijd een leuk cadeau is

Het geven van cadeaus is iets wat we allemaal doen, maar waarom doen we dat eigenlijk? We geven het als blijk van waardering, als we dankbaar zijn of iets hebben goed te maken. Daarnaast symboliseert een cadeau de verhouding die je met iemand hebt. Je partner geef je bijvoorbeeld een mooi sieraad, iets wat je minder snel aan een zakenrelatie of een kennis zou geven. Soms kan het uitzoeken van een gepast cadeau best wel lastig zijn, omdat je bijvoorbeeld lastig kan inschatten wat iemand echt leuk vindt. Met een giftcard heb je dat probleem niet meer. In dit artikel leggen we je uit waarom een giftcard het ideale geschenk is.

Een giftcard valt altijd in de smaak

Dit is één van de of misschien wel de belangrijkste reden waarom een giftcard altijd een leuk cadeau is. De ontvanger heeft namelijk zelf de mogelijkheid om wat uit te zoeken. Het kan soms lastig zijn in te schatten wat je iemand moet geven. Heb je al vaak boeken of bloemen gegeven of heeft iemand wel een wens, maar is dat eigenlijk te prijzig om cadeau te geven? Geef dan een keer een digitale giftcard van YourGift. Hiermee kan de ontvanger uit miljoenen cadeaus kiezen! Daarnaast is het ook mogelijk om een deel van dat net wat dure cadeau af te lossen.

Je bent nooit te laat om er één cadeau te doen

Iedereen loopt er wel eens tegen aan. Je moet over een uurtje bij de verjaardag zijn en je hebt geen tijd meer om een cadeau te halen. In plaats van nog even bloemetje te halen bij het tankstation, kan je ook een digitale giftcard halen. Deze ontvang je direct in de mailbox en kan je dus direct doorzetten naar de ontvanger. Vervolgens kiest de ontvanger zelf of  de cadeaukaart gebruikt wordt voor een lekker hapje eten, een dagje weg of een product.

Je kan rustig nadenken waarvoor je de giftcard wilt gebruiken

De tijd waarin een giftcard binnen een jaar al verloopt of wordt afgeschreven, is gelukkig voorbij. Er zijn keurmerken en brancheverenigingen die zich hiervoor inzetten. Zo is de YourGift Cadeaukaart na activatie 49 maanden onbeperkt te gebruiken! Hierdoor kan de ontvanger ook zeggen: “Ik wacht nog even met besteden tot ik écht weet wat ik wil hebben”. Mocht de ontvanger nou echt niet weten wat ze wilt hebben. Dan is er altijd nog de optie om de waarde te doneren aan een goed doel. Hier weet je zeker dat het geld altijd met open armen wordt ontvangen én goed besteed.